Datapartner välkomnar nya Invest for Excel användare - DataPartner Software

Nyheter & Evenemang

Press to learn more about Invest for Excel software!

News

Datapartner välkomnar nya Invest for Excel användare

7.11.2005

Allt fler väljer Datapartner

- Pierre Fabre Pharma GmbH (läkemedelsindustrin)
- Moventas Oy (utrustning för energi- och förädlingsindustrin)
- Johann Hay GmbH & Co. KG (fordonsindustrin)
- De Lage Landed Rahoitus (finansiering & bankverksamhet)
- Altia Corporation (alkoholdrycker)

Pierre Fabre Pharma & Pierre Fabre Dermo-Kosmetik är en del av Pierre Fabre Group. Pierre Fabre är det näst största självständiga laboratoriet i Frankrike, med 9300 anställda och en omsättning på 1,47 miljarder euro år 2004.

Moventas, tidigare Metso Drives är en av världens främsta leverantörer av utrustning för maskinell kraftöverföring för energi- och förädlingsindustrin. Moventas har ca. 900 anställda vid åtta enheter i Finland, Sverige, Tyskland, Kanada och USA. Företagets omsättning är ca 157 miljoner euro. (www.moventas.fi)

Johann HAY GmbH & Co. KG är leverantör av specialtillverkade komponenter för motorer, växellådor och axlar till hela den tyska, samt största delen av den europeiska fordonsindustrin. Omsättningen år 2004 var 177 miljoner euro.

De Lage Landen är ett ledande finansvaruhus. Affärsidén bygger på att erbjuda finansieringslösningar till partners och återförsäljare. Företaget grundades av Rabobank 1969 och har idag 2800 medarbetare i 22 länder. (www.delagelanden.fi)

Altia Corporation är ett internationellt vin- och sprithus som producerar, importerar, exporterar och marknadsför alkohol- och läskedrycker. Altias omsättning var 430 miljoner euro och företaget hade 900 anställda år 2004.
Kontakt : Ms Malgorzata Jargan, tel. +358 19 54 10 121
e-post : [email protected]

 


 

Tillbaka