Företaget - DataPartner Software

Företaget

Företaget

DataPartner Team

DataPartner är en ledande leverantör av programvara för finansiell modellering, investeringsbedömning och värdering.

Sedan 1987 har vi levererat mjukvara, utbildnings- och konsulttjänster till en internationell kundkrets. DataPartner är Nord-Europas största utvecklare av standard programvara för investeringsbedömning. Ca. 1 700 företag använder Invest for Excel® för investeringsbedömning och värdering. Företaget har kunder i de flesta branscherna i över 55 länder, och expanderar snabbt på global nivå.

Vår strategi är att vara föregångare med utvecklingen av pålitliga programlösningar för kassaflödesbaserade beräkningar. Vi fokuserar oss på mjukvara och tjänster i två segment; affärskalkyler och investeringsbedömning. Vår primära programmeringsomgivning är Microsoft Office och Microsoft Office SharePoint Server.

Grunden till DataPartners framgång är kontinuerlig utveckling och pålitlig mjukvara. Vi följer den senaste lagstiftningen, förändringar i affärsomgivningen och introducerar fortlöpande nya egenskaper och språkversioner till våra program. Vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att ha de rätta verktygen för de rätta besluten.

Datapartner är ett familjeföretag. Vi har ett dotterbolag i Sverige; Datapartner Scandinavia AB. Vårt huvudkontor är i Borgå, 5 mil öster om Helsingfors. Vi har 10 medarbetare + 30 samarbetspartners i olika länder.Dun & Bradstreet - Top Credit Rating - Bisnode


      Bookmark and Share