Pressmeddelande: JES och DataPartner i nytt samarbete - DataPartner Software

Nyheter & Evenemang

News

Pressmeddelande: JES och DataPartner i nytt samarbete

21.6.2017

JES erbjudande inom investeringsbedömning blev just ännu vassare! Genom samarbete med DataPartner kan vi hjälpa våra kunder att arbeta med finansiell kalkylering och styrning på ett helt annat sätt än tidigare. DataPartner är Nord-Europas största utvecklare av programvara för investeringsbedömning och värdering genom huvudprodukten Invest for Excel.

- Samarbetet innebär att vi blir ännu bättre på att uppfylla de behov som många av våra kunder har, så jag hoppas att det kommer uppskattas. Invest for Excel är ett kraftfullt verktyg och DataPartner väldigt professionella, säger VD Johan Eskengren.
Jens Westerbladh, VD på DataPartner kommenterar: Jag är glad över att få börja samarbeta med JES. Vi kan nu ännu bättre betjäna svenska bolag och offentlig förvaltning, tack vare JES starka kunnande och stora nätverk.

Information om DataPartner och Invest for Excel

Sedan 1987 har DataPartner levererat mjukvara, utbildnings- och konsulttjänster till en internationell kundkrets. Invest for Excel® används av ca. 1 600 företag som använder det för att producera pålitliga beslutsunderlag och en mängd finansiella analyser så som bedömning av lönsamhet vid investeringar, strategisk planering, projektfinansiering samt affärsplanering och prognos. Du kan läsa mer om DataPartner på https://www.datapartner.fi/se.

Information om JES AB

JES AB är ett managementföretag som levererar tjänster och utbildningar inom management och projekt, mot verksamhetsstyrning och utveckling. JES hanterar uppdrag som inkluderar allt från strategifrågor, analyser av verksamheten, förändrade processer och ekonomisk lönsamhet och effektivitet. JES leder eller är ett stöd för den förändring som krävs för att verksamheten ska nå önskvärt läge. Du kan läsa mer om JES AB på http://www.jesab.com/.

Tillbaka


      Bookmark and Share