DataPartner Teamet - DataPartner Software
Press to learn more about Invest for Excel software!

DataPartner Teamet

Anders Edlund
Affärskonsult Sverige

Anders Edlund, som är en av våra konsulter i Sverige sedan 2010, arbetar med försäljning, konsultuppdrag och utbildning.
Anders har sedan tidigare mångårig erfarenhet från svensk affärsbank som Key Account Manager och som ledamot i kreditkommittéer och därigenom van att analysera företag och organisationer, i huvudsak genom kassaflödesanalyser. Har erfarenhet av vitt skilda branscher såsom exempelvis energi, tillverkning, marknadsföring och reklam, juridik och konsulttjänster samt internationella affärsrelationer.

E-post: anders.edlund@businesspartner-datapartner.se
Telefon: +46 70 607 30 45
SWE EN

Folke Westerbladh
Kundbetjäning

Folke Westerbladh är ansvarig för Datapartners kundsupport och leveransverksamhet. Folke har rik erfarenhet av IT-stöd, licensiering och underhåll av programvara. För frågor om dina licenser, leveranser eller andra administrativa önskemål, är Folke den person du letar efter. 


E-post: folke.westerbladh@datapartner.fi
Telefon: +358 19 54 10 115

SWE FI EN

Henna Landén
Sales Manager

Henna Landén är Datapartners nyaste medlem och funktionerar som Sales Manager för kunderna i Finland. Hon har tidigare jobbat bland annat med B2B -projekt inom IT- och ICT-business och har då tagit hand om både finska och nordiska kunder. Åland har också varit ett välbekant område för henne. Fokuset har då mest varit inom branscher som logistik och retail. Innan Henna kom med till Dataparners team ledde hon laddningsprojekt till elbilar inklusive hårdvara och software. Henna har en Bachelor Degree inom Hospitality Management från Helsinki Business Polytech.


E-post: henna.landen@datapartner.fi
Telefon: +358 19 54 10 120
Linkedin


EN FI SWE GER

Jens Westerbladh
VD

Jens Westerbladh, verkställande direktör för Datapartner Oy och Datapartner Scandinavia AB, har en magistersexamen i finansiering och investeringar, avlagd vid Svenska Handelshögskolan i Helsingfors. Jens är också styrelsemedlem i Datapartner. Jens har erfarenhet av finansiell modellering och investeringsbedömningar sedan 1987 och har sedan dess arbetat med hundratals företagskunder internationellt.

E-post: jw@dps.se
Telefon: +46 8 642 3050, Mobil +46 73 033 4952 


SWE EN FI GER

Malgorzata Jargan
Business Solutions EMEA

Malgorzata Jargan, exportchef i Datapartner, har en civilingenjörsexamen i ledning och administration från tekniska universitetet i Lodz. Hon har etablerat DataPartners närvaro på flera nya marknader runt om i världen i Mellanöstern, Asien, Central- och Östeuropa. Malgorzata har enfarenhet av att arbeta med kunder över hela världen i olika brancher som olja och gas, energi, tillverkning, logistik, mat och dryck och gruva samt finansiella tjänster och universitet.  

E-post: malgorzata.jargan@datapartner.fi
Telefon: +358 40 70 41 493

PL EN

Stefan Westerbladh
Styrelseordförande och produktutvecklingschef

Stefan Westerbladh, styrelseordförande och produktutvecklingschef, har en magistersexamen i finansiell ekonomi, avlagd vid Svenska Handelshögskolan i Helsingfors


E-post: stefan.westerbladh@datapartner.fi
Telefon: +358 19 54 10 113

SWE EN FI

Ulf Grundström
Konsult, Landschef

Ulf Grundström är konsult och DataPartners landschef för Finland. Ulf är ansvarig för utbildning, konsultation och försäljning i Finland. Ulf har lång erfarenhet av ekonomisk modellering och investeringsbedömning. 

E-post: ulf.grundstrom@datapartner.fi
Telefon: +358 19 54 10 116

SWE EN FI 

Vitaly Stockman
Internationell försäljning & Teknologi

Vitaly Stockman sköter DataPartners expansion i USA, Ryssland och övriga rysk- och engelsktalande länder och sköter DataPartners IT-system. Vitaly har en magisterexamen i Business Administration (MBA) i Information Systems Management från Haaga-Helia-universitetet i Helsingfors och han är en sann teknikentusiast. 

E-post: vitaly.stockman@datapartner.fi
Telefon: +358 19 54 10 120

EN RU

Jonatan Wackström
Webbutvecklare

Jonatan Wackström, webbutvecklare för Datapartner, planerar, utvecklar och underhåller Datapartners webbapplikationer och tjänster. Jonatan studerar vid Åbo Akademi Universitet och siktar på att få en Magistersexamen i datavetenskap.

E-mail: jonatan.wackstrom@datapartner.fi
Phone: +358 19 54 10 100

EN SWE FI