Helpdesk FAQ - DataPartner Software
Press to learn more about Invest for Excel software!

Helpdesk FAQ

FAQ - Usein esitettyjä kysymyksiä

Miten lisenssi deaktivoidaan?

Kun haluat siirtää lisenssin toiselle tietokoneelle tai toiselle käyttäjälle. Tai kun haluat vaihtaa testiversiosta todelliseen versioon tai päivität lisenssiäsi. Kaikissa näissä tapauksissa sinun on ensin deaktivoitava nykyinen lisenssi ennen uuden aktivointia. Ohjeet löytyvät tästä asiakirjasta. Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi ottaa yhteyttä DataPartner -tukeen. Voimme myös deaktivoida lisenssin käytöstä online.

Painikkeet ja viivat muuttuvat näkymättömiksi

Tämä johtuu siitä, että resurssit ovat vähissä. Tallenna tiedosto, sulje se ja avaa sitten uudelleen.

Napit menevät paikoiltaan Invest for Excelissä

Korjaus tähän on painaa "Järjestä painikkeet" funktiota "Muokkaa" menussa Invest for Excelissä.

Olen asentanut Invest for Excelin. Miten mina käynnistän sen?

Voit käynnistää Invest for Excelin valitsemalla Käynnistä > DataPartner > Invest for Excel

Voiko Invest for Exceliä käyttää Macillä?

Invest for Excel vaatii Windows version Microsoft Excelistä toimiakseen. Macissä tämä tarkoittaa Microsoft Excelin ajamista Windows työpöytäohjelmistolla kuten Parallells tai VMware. Tämä on kuitenkin hyvin saumatonta ja hyvin reagoivaa. Invest for Excel toimii kuten se olisi Mac ohjelma.

Miten lataan ohjelman nettisivuilta

• Klikkaa Lataa painiketta sivun oikeassa ylälaidassa
  • Täytä tarvittavat tiedot ja paina Jatka
  • Klikkaa latauslinkkiä
  • Selain avaa tiedostontallennusikkunan. Paina Suorita ajaaksesi ohjelman sen nykyisestä sijainnista
  • Seuraa asennuksen ohjeita
  • Voit käynnistää Invest for Excelin valitsemalla Käynnistä > DataPartner > Invest for Excel

Ilmainen testikausi on 30 päivää ohjelman asennuksesta.
Jos et voi ladata testiversiota, niin voit tilata Invest for Excel testi USB-tikun lähettämällä sähköpostia.

Huomaa, että Invest for Excel käyttää makroja. Salli makrojemme käyttö valitsemalla "Enable macros" ensimmäisellä käyttökerralla. (Lisätietoja turvatasoista, lue "Miksi Invest for Excel ei käynnisty").

Asentaessasi Invest for Exceliä asennus antaa virheilmoituksen kirjoitusoikeuksiin liittyen

Sinun täytyy olla kirjautunut järjestelmänvalvojana asentaakseni Invest for Excelin tietokoneen kaikille käyttäjille. Jos sinulla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia, voit asentaa ohjelman myös esim. Omat tiedostot hakemiston alle.

Invest for Excel ei käynnisty

Huomaa, että Invest for Excel käyttää makroja. Salli makrojemme käyttö valitsemalla "Enable macros" ensimmäisellä käyttökerralla. Datapartnerin makrot on elektronisesti allekirjoitettu, joten jos hyväksyt Datapartnerin toimittajana, valitse "Always trust macros from this publisher". Jatkossa valintaikkuna ei enää tule näkyviin ohjelmaa käynnistettäessä.

30-päivän kokeiluversio on mennyt vanhaksi

Ota ystävällisesti yhteyttä Datapartnerin Help Deskiin.

Olen hukannut Control number:in

Ota ystävällisesti yhteyttä Datapartnerin Help Deskiin.

Mitä ohjelman ylläpitosopimus merkitsee

Ylläpitosopimus sisältää uudet versiot ohjelmasta, ohjelman ajantasaisuuden ja Help Desk-tuen. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti mm. asiakasyhteistyön, lakimuutosten ja raportointikäytännön muutosten ansiosta. Sopimus on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Jos ohjelmaa ei enää käytetä, sopimus on irtisanottava viimeistään kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.

Jos tarvitset apua ohjelman käytössä, kaikki rekisteröidyt asiakkaamme, joilla on voimassaoleva ylläpitosopimus, ovat oikeutettuja saamaan teknistä tukipalvelua Help Desk´imme kautta.

Invest for Excel makrot eivät toimi tiedoston tallennuksen jälkeen

Sinun täytyy tallentaa tiedosto .xlsm -tiedostona että makrot toimisivat.

Miksi Invest for Excel ei käynnisty?

Invest for Excel käyttää makroja. Salli siis makrojen käyttö käynnistäessäsi ohjelman. Sinun täytyy ehkä tarkistaa Excelin asetukset.