Vet du hur många universitet som använder Invest for Excel? - DataPartner Software

Nyheter & Evenemang

News

Vet du hur många universitet som använder Invest for Excel?

29.1.2019

En av de stora målen för alla universitet är att förbereda studerande för hur arbetslivet ser ut och att utrusta dem med teoretisk och praktisk kunskap och lämpliga färdigheter.

Skillnaden mellan teoretisk kunskap och praktisk applikation kan bli förminskad med moderna tekniker, frameworks och verktyg som är använda av företag.

Under flera årtionde har Invest for Excel blivit implementerad av världsledande företag för att optimera kapitalbudgeterings processer. Det blev en standard i industrivärlden för att räkna investerings lönsamhetsberäkningar.

Några av världens toprankade universitet har redan hittat och integrerat Invest for Excel i deras studieprogram. Mer och mer kurser är helt baserade på Invest for Excel. Företag har betonat Invest for Excels kraftfulla funktionalitet och simpelhet. Lärare tycker att Invest for Excels framework är perfekt för kapitalbudgeterings kurser.

Haaga-Helia University of Applied Scinces

Vi är glada att meddela att Haaga-Helia skaffade sig den mest avancerade versionen av Invest for Excel , Enterprise, - Universitets licensen. Nu kan programvaran användas i alla 4 Haaga-Helia campus!

Vi är hedrade att se ett fint universitet ta ibruk vårt programvara för undervisning! Från vår synvinkel, som alltid, lovar vi att ge bra studiefall och undervisningsmaterial för att hjälpa bygga utestående kapitalbugdeterings kurser.

För oss på DataPartner är det mycket viktigt att se att vi indirekt hjälper till i undervisning och utveckling av de yngre framtida proffsen.

Det finns 22 toprankade universitet som använder Invest for Excel:

Våra kunder - Universitet

Tillbaka


      Bookmark and Share