Qaiwan Group har tagit i bruk Invest for Excel® som programvara för kapitalbudgetering - DataPartner Software

Nyheter & Evenemang

News

Qaiwan Group har tagit i bruk Invest for Excel® som programvara för kapitalbudgetering

28.1.2019

Datapartner är glada att lägga värde till Qaiwan groups högpresterande kapitalbudgetering genom att låta dem använda Invest for Excel® programvarulösning för investeringsuträkningar, projekt simulationer och fördjupade lönsamhets-, känslighets- och Monte Carlo risk analyser. Programvaran har blivit utplacerad av investeringsavdelningen för att värdera projekt omkring i gruppen. 

Användare av Invest for Excel Qaiwan Group

Sen det grundades har Qaiwan Group (www.qaiwangroup.com) växt till ett internationell företag med diverse portfolion av kommersiella intressen över en rad tillväxtområden i GCC och östasien, som t.ex olje refineri, kraft och energi, fastighet och gästfrihet.

Företaget utforskar hela tiden nya innovativa, teknologiska framgångar och affärsmöjligheter för att kunna hålla sin position som en av de största och mest respekterade diversifiserade konglomerat i området.

Qaiwan Groups exceptionella tillväxt har etablerat som en integrerad del av Iraks infrastrukturella- och ekonomiska framgång, positionerar sig som en engagerad partner i områdets framtida tillväxt.

Mer information:

Malgorzata Jargan

VP, Business Solutions EMEA

Tel. (Finland): +358 19 54 10 121

E-mail: mj(at)datapartner.fi

Tillbaka


      Bookmark and Share