Uusi Invest for Excel versio 4.0 on nyt haettavissa - DataPartner Software

Uutiset

Press to learn more about Invest for Excel software!

News

Uusi Invest for Excel versio 4.0 on nyt haettavissa

17.6.2022

Uusi Invest for Excel versio 4.0 on nyt haettavissa

Voit ladata uuden 4.0 version tästä:   https://www.datapartner.fi/extranet

Uusi toimintoja ovat mm. Raportin luonti, Rivierittelyrakenteen kopiointi, Liiketoimintasuunnittelumalli, linkki verkkokursseihin ja automaattinen kassa-alijäämän rahoitus lyhytaikaisella lainalla. Liitteenä löytyy tarkempi kuvaus.

Raportin luonti

Luo raporttitaulukko -toiminto luo uuden välilehden, jossa on raportti haluamassasi muodossa. Raportti on linkitetty Laskelmat- ja/tai Tulosvälilehden lukuihin. Voit kuitenkin muotoilla ja muokata raporttia vapaasti!  

Rivierittelyrakenteen kopiointi

Usein laskelmaa tai ennustetta tehtäessä, samat alarivirakenteet toistuvat monta kertaa. Saman rakenteen rakentaminen useaan kertaan on ollut työlästä. Ei enää! Nyt voit kopioida yhden luodun rivirakenteen usealle toiselle riville helposti kerralla.

Liiketoimintasuunnittelumalli

Olemme lisänneet Enterprise versiossa olevia mallipohjia yhdellä liiketoimintasuunnitteluun optimoidulla mallilla. Käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi pitkän tähtäimen suunnittelu (PTS), budjetointi, ennustaminen ja yrityksen/konsernin/liiketoiminnan arvonmääritys.

Opiskeluportaali

Pääset nyt suoraan Invest for Excel ohjelmasta verkossa olevaan opiskeluportaaliimme. Opiskeluportaali sisältää itseopiskelukursseja, eri teemoin ja eri kielillä. Sisällön laajennus on myös työn alla. Ohjelman käyttäjänä sinulla on vapaa pääsy opiskeluportaaliimme.

Aloitussivu 4.0

Liittenä löytyy tarkempi kuvaus:


Uutta-Invest-for-Excel-versiossa-4.pdf Uutta-Invest-for-Excel-versiossa-4.pdf

Takaisin


      Bookmark and Share