Stora Enso on allekirjoittanut sopimuksen Invest for Excel´in Enterprise -version konsernilisenssistä - DataPartner Software

Uutiset

Press to learn more about Invest for Excel software!

News

Stora Enso on allekirjoittanut sopimuksen Invest for Excel´in Enterprise -version konsernilisenssistä

21.6.2006

Neljän vuoden käyttökokemuksen jälkeen ja Enterprise -lisenssien määrän jatkuvasti lisääntyessä Stora Enson johto päätti allekirjoittaa konsernisopimuksen.

Pyörät lähtivät pyörimään vuoden 2002 alussa Publication Paper -liiketoiminnassa. Ohjelmisto otettiin käyttöön useimmissa tehtaissa ja konttoreissa kansainvälisesti. Perustuen saatuihin hyviin kokemuksiin ohjelma hankittiin Fine Paper- sekä Pohjois-Amerikan liiketoiminnan suurimpiin tehtaisiin ja konttoreihin vuonna 2004.

Stora Enso on paperi-, pakkaus- ja metsätuotteiden monialayritys, joka tuottaa painotuote- ja hienopaperia, pakkauskartonkia ja puutuotteita. Konserni on näillä alueilla markkinajohtaja maailmanlaajuisesti.

Stora Enson kokonaismyynti oli 13,2 miljardia Euroa vuonna 2005. Konsernilla on noin 46 000 työntekijää yli 40 maassa ja viidessä maanosassa. Stora Enson vuosittainen tuotantokapasiteetti on 16,9 miljoonaa tonnia paperia ja kartonkia sekä 7,7 miljoonaa kuutiota sahatavaraa, johon sisältyy 3,3 miljoonaa kuutiota lisäarvotuotteita. Stora Enson osakkeet on listattu Helsingissä, Tukholmassa ja New Yorkissa.

Takaisin


      Bookmark and Share