Nyt voit ladata Invest for Excel -version 3.9.003 DataPartner Extranetistä - DataPartner Software

Uutiset

Press to learn more about Invest for Excel software!

News

Nyt voit ladata Invest for Excel -version 3.9.003 DataPartner Extranetistä

17.8.2021

Nyt voit ladata Invest for Excel -version 3.9.003 DataPartner Extranetistä:

https://www.datapartner.fi/extranet

Sinun tulee kirjautua palveluun saamillasi tunnuksilla. Ole yhteydessä meihin, jos ne puuttuvat sinulta:

- puh: +358 19 54 10 100
- email: datapartner@datapartner.fi
- online chat: https://www.datapartner.fi/chat

Kyseessä on täysi versio, joka ei vaadi vanhaa asennusta alla. Käynnistäessäsi ohjelman ensi kertaa, se kysyy aktivointikoodia. Ole yhteydessä meihin, jos se puuttuu sinulta.

Jos teillä on konsernilisenssi, voitte pyytää toisen latauslinkin meiltä, niin aktivointikoodia ei tarvita.

 

Invest for Excel versio 3.9.003 uudet ominaisuudet

 

  1. Uusi toiminto millä voi muuntaa negatiivisen kassan lyhytaikaiseksi velaksi. Näin syntyvä tilapäinen lyhyt velka maksetaan pois mahdollisimman nopeasti automaattisesti. Pro ja Enterprise versioissa.

  2. Jäännösarvon laskentaan on tullut yksi vaihtoehto lisää: ”Muu Jäännösarvo”. Sen valitsemalla, pääsee itse antamaan jäännösarvon lukuna tai kaavana. Ainoastaan Enterprise versiossa.

  3. Yrityskauppa / arvonmääritysmallissa, ja sen ”Tulos” välilehdellä: ”Ostetun yhtiön korollinen nettovelka” on jakautunut kahtia: ” Kassavarat ja ei-operatiivinen omaisuus” sekä ” Korollinen vieras pääoma”. Olemme lisänneet Enterprise Value (yritysarvon) sekä “Enterprise value / EBIT” ja “Enterprise value/EBITDA” -luvut. Myös Oma pääoma-arvo / EBIT -luku on uusi.

  4. Ikuisuusarvoa / ekstrapolointia käytettäessä, ”Syötä vuosiarvo” on esivalittuna. Solussa on kaava joka kertaa ”Nettokassavirtaan vuodelta” 1+ vuotuinen kasvuprosentti (”Kasvava, vuotuisella prosentilla”). Kaava on muutettavissa, korvattavissa ja poistettavissa. Koskee vain Enterprise versiota.

  5.  Painike, jolla aikaisemmin piilotettiin/näytettiin historiakaudet, on saanut lisää toimintoja. Voit nyt piilottaa ja ottaa esiin paitsi historiakaudet, niin myös nollakauden, 1. vaiheen, 2. vaiheen ja jäännössarakkeen.

  6. Lajittelutoimintoa Tornado kaaviossa on parannettu koskien negatiivisten ja positiivisten vaikutuksien eroja.

  7. Invest for Excel´ in ohjelmakoodi on varmennettu digitaalisella allekirjoituksella, joka on voimassa 30 marraskuuta 2023 asti.

Takaisin


      Bookmark and Share