Asiakastarina – Hanken Svenska handelshögskolan - DataPartner Software

Uutiset

Press to learn more about Invest for Excel software!

News

Asiakastarina – Hanken Svenska handelshögskolan

22.1.2019

Hanken on yksi johtavista kansainvälisesti akkreditoiduista korkeakouluista, jolla on sadan vuoden kokemus taloustieteen ja liiketoimintajohtamisen koulutuksesta ja tutkimuksesta. Hanken tarjoaa opiskelijoilleen kandi-, maisteri- sekä tohtoritasoisia akateemisia koulutusohjelmia kahdella paikkakunnalla – Helsingissä ja Vaasassa.

Meillä oli mahdollisuus keskustella rahoituksen professorin sekä talous- ja tilastotieteen laitoksen johtajan Anders Löflundin ja hänen oppilaidensa kanssa sekä kuulla heidän kokemuksiaan Invest for Excelin® käytöstä.

”Minun mielestäni Invest for Excel oli raikas lisä pääomabudjetointikurssille. Sen avulla pystyimme yhdistämään käytännön ja teorian, mikä ei usein ole mahdollista opintojen alkuvaiheessa. Ohjelma itsessään on suhteellisen helposti ymmärrettävä esittelyn jälkeen. Arvostin ehdottomasti mahdollisuutta oppia jotain uutta ja arvokasta, josta voi olla minulle apua tulevissa opinnoissani ja urallani. Tästä syystä suosittelen Invest for Exceliä myös muille kursseille”, Hankenin opiskelija Nora Holtari sanoo.

”Tarjoamme ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille pääomabudjetointikurssin. Tässä opintojen vaiheessa opiskelijat ovat nuoria, eikä heillä ole vielä paljon työkokemusta. Siksi on tärkeää tarjota hyvin suunniteltu liiketoimintatapaus, joka helpottaa pääomabudjetoinnin kaltaisen monimutkaisen aiheen ymmärtämistä. Pystyimme toteuttamaan tämän DataPartnerin tarjoamien liiketoimintatapausten avulla. Tarjotut liiketoimintatapaukset olivat riittävän laajoja. Liiketoimintatapaukset täyttävät tehtävänsä täydellisesti. Ne ovat mielenkiintoisia ja toteuttamiskelpoisia. Opiskelijat etsivät vastauksia Invest for Excel -ohjelmalla, ja he voivat helposti tarkistaa, ovatko tulokset oikein”, Anders Löflund selittää.

Lue lisää

Takaisin


      Bookmark and Share