Outokumpu hankki Invest for Excel Enterprisen konsernilisenssin - DataPartner Software

Uutiset

Press to learn more about Invest for Excel software!

News

Outokumpu hankki Invest for Excel Enterprisen konsernilisenssin

10.6.2003

Outokumpu-konserni teki maaliskuussa 2003 Datapartnerin kanssa sopimuksen, joka laajensi Outokummun Invest for Excel käyttöoikeuden Enterprise -konsernilisenssiksi.

Aikaisemmin Outokummulla oli Invest for Excel Pro lisenssejä 73:lle käyttäjälle. Nykyinen lisenssi kattaa myös AvestaPolaritin. Päivitystä Invest for Excel Enterprise -versioon Outokumpu perusteli mm. tarpeella käyttää Investiä arvonmääritykseen yritysostoissa, IAS:n vaatimaan alaskirjaustestaukseen ja investointien yhteisvaikutuksien laskentaan. Konsernilisenssi antaa vapauden jaella ohjelma mahdollisimman monelle ilman hallinnollisia rasitteita.

Outokumpu on johtava metalli- ja teknologiayritys, joka on erikoistunut ruostumattomaan teräkseen, kuparituotteisiin, kuparin ja sinkin valmistukseen ja siihen liittyvään teknologiaan.

Outokumpu palvelee kansainvälisiä markkinoita - enemmän kuin 90 % nettomyynnistä tulee ulkomailta. Konsernin nettomyynti on noin 6 miljardia euroa ja työntekijöitä on yli 21 000 henkilöä yli 40 maassa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Espoossa, Suomessa ja emoyhtiö Outokumpu Oyj on listattu Helsingin Pörssissä.

Outokummun Invest for Excel käytön historia:
Lokakuussa 2000 Outokumpu hankki Invest for Excel Pro -version 50:lle käyttäjälle. Toimituksen jälkeen pidettiin koulutustilaisuuksia tehtaittain. Sitä mukaan kun Outokumpu laajeni ja Invest for Excelin käyttö laajeni hankittiin lisää lisenssejä (yht. 73). Ohjelmaa testattiin myös AvestaPolaritin toiminnassa.

 


Takaisin