Palvelut - DataPartner Software

Palvelut

Press to learn more about Invest for Excel software!

Palvelut

Investointiratkaisut edellyttävät sinulta tärkeitä päätöksiä, riippumatta millä teollisuudenalalla yrityksesi toimii. Tämän päivän liiketoimintaympäristössä työtahti eittämättä vaatii, että talouden kannattavuuslaskelmat on tehtävä luotettavimmalla ja nopeimmalla tavalla. Muussa tapauksessa huomaat toimivasi joko väärien oletusten pohjalta tai ryhdyt toimenpiteisiin yksinkertaisesti liian myöhään. Kysymys kuuluu, miten tulisi toimia, jos laskelmien sisältämät kaavat, syötettävät muuttujat ja niiden muokkaus vaatii paljon aikaa.

Ja entäpä jos laskelmat eivät ole yhdenmukaisia, vaikka projektit ovat samankaltaisia - eikö se merkitse sitä, että sinun on toistuvasti muokattava laskelmia? Sen sijaan, että mietit pääomien kohdentamista parhaalla mahdollisella tavalla, huomaatkin harhailevasi laskentamallien viidakossa. Aika voi käydä vähiin sillä tavalla. Miten voisit parantaa työn laatua ja tehokkuutta? Yksi ratkaisu on hankkia työvälineitä tukemaan investointianalyysejä ja arvonmäärityksiä.

Tosiasia on kuitenkin, että laskentarutiini on tietotaitoa, joka ei synny itsestään. Sen vuoksi tarjoamme erilaisia palveluita. jotka auttavat sinua kehittämään kassavirtamallinnustyötäsi järjestelmällisesti. Opastamme sinua koulutuksissamme kehittämään investointien suunnitteluun tarkoitetut laskentamallit, joita voit soveltaa koko organisaatiossa.

Investointilaskenta, liiketoiminnan arvonmääritys, alaskirjaustestaus ja liiketoiminnan suunnittelu ovat vain muutamia aiheita, joita käsittelemme. Tutustu kunkin koulutuksen yksityiskohtaiseen kuvaukseen.

Konsultointipalvelut tähtäävät asiakkaittemme investointiprosessien parantamiseen. Tavoitteemme on lisätä yrityksen osakkeiden arvoa kehittämällä pääomien ja resurssien hallintaa.